За нас

За OPPO Medical

OPPO Medical предлага щирокообхватна продуктова линия от функционални продукти с:

Дългогодишен ангажимент за безкомпромисно качество на изработката и обслужването на клиентите
Добро проучване на пазара относно рехабилитация и нуждите на нашите клиенти
Страст към иновациите, споделяна от екип от високо мотивирани и талантливи служители
Мощна мрежа от партньорски компании и фабрики
OPPO Medical продължават да използват технологиите за рационализиране на производствените процеси и за насърчаване на комуникацията в мрежа с техните дистрибутори по целия свят.

OPPO Medical продължават да разширяват продуктовата си гама с продукти от ново поколение, иновативна концепция и цялостни ортопедични решения.

Те имат своят дългогодишен ангажимент вече десетилетия наред относно  напредъка в изследванията върху човешкото тяло и ортопедични средства. С ненадминати възможности за научноизследователска и развиваща се дейност, компанията предлага техники, съвременни материали и медицинско ноу-хау относно дизайна на ортезите, стремейки се към постигане на перфектен баланс между комфорт и стабилност. Страстта  към иновация е споделена  от техният високо-мотивиран екип, който е и движеща сила зад безкомпромисното качество на продуктите на OPPO Medical.

За Медилинк

Фирма „Медилинк“ е на пазара в град Варна от 2000 година и се занимава основно с внос и продажба на медицинска техника, медицински консумативи, помощни средства и ортези в България.

Днес ние имаме офиси във Варна и Хасково, 680 кв. м складови площи и свои търговски представители в градовете Бургас и София. Екипът ни е от 34-ма добре подготвени специалисти с висока медицинска, икономическа и техническа квалификация.

Потърсете ни при нужда от медицинска техника, медицински консумативи и всичко необходимо в тази сфера. Държим на дълготрайни отношения с постоянни клиенти.